Skip to content Skip to footer

Ideális lokáció és prémium szolgáltatások: A BEM Center Irodaház és környéke

Még az idén elkészül a várva várt BEM Center Irodaház, a budai BEM projekt épületegyüttesének tagja. A Bem projekt a Duna-parttól egy kőhajításnyira, Bel-Buda szívében egy olyan hotel-irodaház szinergiára alapuló épületegyüttes, amelyben egymást erősítik a hotel és az irodaház lehetőségei: a kialakítás miatt a fizikailag és funkcionálisan integrált szolgáltatásokat a hotel vendégei és az irodaház bérlői egyaránt használhatják.

A számtalan előny, mint az “A” kategóriás irodák, az energiahatékonyság és a dizájn mellett lássuk miért lehet lokáció szempontjából is ideális választás az irodaház!

Gyors megközelítés közösségi közlekedéssel és biciklivel

A Bem teret több villamos is keresztezi, amik közül kiemelendő a budai fonódó villamos vonal. A fonódó villamossal akár Budafokról, vagy a Bécsi úttól is átszállás nélkül érhető el a Bem Center. Sétatávolságon belül található a Széll Kálmán tér, ami közlekedési csomópontként a 2-es metró mellett további alternatívákat is kínál. Az irodaház a kényelmesen kiépített biciklisávoknak köszönhetően pedig a kerékpárosok számára is ideális helyszín. Az irodaház és hotel szinergia vonatkozásában az üzleti utazók akár közösségi közlekedéssel is, dugómentesen, mindössze egy átszállással érhetik el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret.

Autóval is könnyedén

Azok számára, akik autóval közelítik meg az irodaházat könnyebbséget jelent majd a 350 autó befogadására alkalmas, 3 szintes, elektromos autó töltőkkel ellátott mélygarázs, ami leegyszerűsíti a környéken való parkolást.

Bízunk benne, hogy az új irodaház születésével rendeződnek a környék parkolási és közlekedési problémái, amit a helyi lakosok kedvezményes éjszakai parkolási lehetőségének biztosításával szeretnénk még gördülékenyebbé tenni – mondta Biró Miklós, a Market Asset Management Zrt. projektmenedzsere.

Lazítás vagy bevásárlás a közelben

Központi elhelyezkedése miatt a BEM Center Irodaházban dolgozók számára rengeteg lehetőség nyílik kihasználni a környék adottságait. Az épületkomplexum önmagában is számos szolgáltatással várja a bérlőket, többek között éttermek, bank, élelmiszerbolt és rekreációs lehetőségek, mint fitness center és day spa is létesül majd. Akik még ennél is többre vágynak, azok számára az ideális lokáció további, irodaházon kívüli kikapcsolódási lehetőséget is kínál.

1 km-es körzeten belül található a Mammut bevásárlóközpont és különböző szupermarketek, a környező utcák pedig hívogató kávézókkal, pékségekkel, éttermekkel várják az arra látogatókat. Csupán néhányat említve: az épület szomszédjában helyezkedik el Szabi pék, Panificio il basilico névre hallgató méltán híres kézműves pékség láncának tagja. Egy sarokra a BEM Center bejáratától Huszár Krisztián séf, Vietnámi gulyás bárja található, mindig változó, különleges fogásokkal. A specialty kávék kedvelői pedig mindössze néhány lépéssel olyan helyekre lelhetnek, mint a Budapest Baristas, Móka Kávézó, Goosebumps Coffee Lab vagy a Montázs.

Minden karnyújtásnyira

Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően nem csak közlekedésileg ideális a BEM Center Irodaház. A munka előtt-után szabadba vágyóknak a Bem térről könnyedén elérhető a Millenáris park vagy a Margit-sziget. A különböző sportok kedvelői akár egy sziget körrel kezdik a napot, akár edzőteremmel, a Bem Center Irodaház közelsége támogatja az aktív életmódot. Turisztikai szempontból is igen gazdag a környék. A történelmi várnegyed egy kellemes sétával megközelíthető és a pezsgő pesti belváros is kőhajításnyira található, így rengeteg időt takaríthatnak meg a BEM Centerben dolgozók.

Az ütemtervnek megfelelően a BEM Center irodaház bérlői 2023 decemberében költözhetnek be az épületbe. Az összesen 20.000 m²+ bérbeadható iroda és kereskedelmi területtel rendelkező épület innovatív és környezettudatos megoldásokkal, 6 szinten várja a beköltözőket. 

146 Comments

Leave a comment