Skip to content Skip to footer

CIJ Awards díj nyertese a BEM Center

Elismerésben részesült a BEM Center irodafejlesztés

 

16. alkalommal rendezték meg a Construction & Investment Journal befektetési és ingatlanpiaci szervezetének éves, magyarországi díjátadóját Budapesten a Gresham palotában. A CIJ díj az egyik legrégebbi, kereskedelmi ingatlanokra szakosodott elismerésnek számít a magyar ingatlanszakmában.

 

Az elmúlt 16 évben maga a díj is folyamatosan fejlődött, hogy minőségében és színvonalában lépést tartson a regionális és nemzetközi ingatlanpiaci változásokkal. A CIJ díj és gálaesemény  célja, hogy támogatást nyújtson a lokális ingatlanpiaci szereplőknek az üzleti és networking tevékenységükben, valamint a piaci jelenlétük erősítésében.

Nem utolsó sorban a díj segít fókuszba helyezni és láttatni a projekteket a piac többi szereplője előtt. 

A jelöltek összesen 6 kategóriában indulnak a díjakért, ez a hat kategória pedig: Fejlesztések, Tranzakciók, Menedzsment, Szolgáltatások, Környezet és “Grand finale”. 

Nagy megtiszteltetés, hogy ezúttal a BEM Center vihette haza  “A legjobb irodafejlesztés 20.000 m2  felett” kategória rangos díját, melyet a fejlesztő Market Asset Management Zrt. csapata vehetett át az eseményen.

A BEM Center a Duna-parttól egy kőhajításnyira, Buda szívében egy olyan hotel-irodaház szinergiára alapuló épületkomplexum, melynek nem titkolt célja, hogy új színnel bővítse a hazai ingatlanpalettát.

A díjat közösen vehette át Makra Sándor, a Market Asset Management Zrt. vezérigazgatója és Kiss Ákos, mint a bérbeadásért felelős Property Market Zrt. ügyvezető igazgatója. 

A Market Asset Management Zrt. büszke arra, hogy munkánkat a szakma is elismeri. Ahogy a projekt halad előre és az irodaház fejlesztése a végéhez közeledik, szeretnénk még több szakmai elismerésben részesülni. – tette hozzá Makra Sándor, a Market Asset Management Zrt. vezérigazgatója.

 

A komplexum a jelenlegi ütemterv alapján 2023 decemberében vehető majd birtokba a leendő bérlők által.

Ha nem akarsz lemaradni a projektet érintő fontosabb hírekről és újdonságokról, esetleg a bérbe vehető irodák iránt érdeklődnél, látogass vissza weboldalunkra vagy kövess minket Linkedinen!

99 Comments

Leave a comment