Skip to content Skip to footer

Hol tart 2023 februárjában a BEM projekt?

Friss hírek érkeztek a BEM Centerről

 

A BEM Center egy új prémium kategóriás irodaházként fog felkerülni a budapesti irodapiac térképére. A jelenleg építés alatt álló épület várhatóan népszerű üzleti célpont lesz a vállalkozások és üzletemberek körében. Tekintve, hogy nem csak az épület, a lokáció maga is prémium – ami egy irodaterület választásnál kulcsfontosságú – színvonalas szolgáltatásaival és kényelmi kiegészítőkkel gazdagítva várja bérlőit 2023-ban.

Hogy áll jelenleg az építkezés?

 

Jelenleg az irodaépület szerkezet kivitelezési munkálatai zajlanak, mely középpontjában az épület alapozásának és vázának befejezése áll. Ezeken felül tart már az alagsori szintek és a földszint gépészeti szerelése, ami a különböző közmű rendszereknek és hálózatoknak ad helyet.

A gépészetet tekintve megrendelésre kerültek a remek energiahatékonyságú kétlépcsős hőszivattyúk. A LEED Gold minősítésnek megfelelően az épületbe egyáltalán nem kerül bekötésre gáz vagy távhő, ami lokális környezetkárosító hatással bírna, így a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve az épület energiaigénye minimális lesz.

Makra Sándor, a Market Asset Management Zrt. vezérigazgatója izgalmas hírekkel szolgált az építkezést illetően – “2023. januárjában az épület egyes részein elértük a legfelső emelet feletti födémet, tehát a maximális 6. emeletet is. Ez a mérföldkő jelzi, hogy a projekt a tervezett ütemezés szerint halad és egyre közelebb kerülünk a szerkezetkész állapot eléréséhez.”

További érdekesség, hogy az épületről lekerült a műemléki homlokzatot tartó acélszerkezet és a Nordical megbízásával elkezdődtek a homlokzat építési munkálatok. Látványos lépésként fel is került egy minta a végleges keresztirányú homlokzati elemről, ahogy az alábbi képen is látható.

A jelenlegi előrehaladás és a kivitelezési ütemterv alapján a BEM Center 2023. áprilisára lesz teljesen szerkezetkész. Ezt követően folytatódnak az igazán látványos, külső homlokzati munkálatok és a belső terek kialakításai.

Mikortól vehető birtokba az épület?

 

A BEM Center irodaház fantasztikus lehetőség lesz azok számára, akik kedvelik a frekventált elhelyezkedésű, számos előnyt magába foglaló irodai koncepciókat és a munkakörnyezetüket egy magasabb szintre kívánják emelni. Mivel a beköltözés várhatóan 2023. december és 2024. januárja körül fog megtörténni, ez elegendő időt biztosít majd a bérlőknek a költözésre való felkészülésre és annak megtervezésére.

Kiváló elhelyezkedésével, rangos szolgáltatásaival a BEM Center minden bizonnyal keresett célpont lesz az üzleti szférában, de mindenki számára elérhető funkcióival a környékbelieknek is kedvez majd. 

Ha nem akarsz lemaradni a projektet érintő fontosabb hírekről és újdonságokról, esetleg a bérbe vehető irodák iránt érdeklődnél, látogass vissza weboldalunkra vagy kövess minket Linkedinen!

91 Comments

Leave a comment