Skip to content Skip to footer

Kimpton Perks- avagy különleges szolgáltatások a Kimpton Hotels szállodáiban

A Kimpton Hotels, az Intercontinental Hotels Group luxus lifestyle márkája, amely világszerte több, mint 80 egységgel rendelkezik. A 2024 nyarán nyíló, Bem téren épülő, dunai panorámás patinás épület szintén ennek az izgalmas boutique brandnek ad majd otthont.

A luxus lifestyle kategóriát képviselő szállodaláncnak ez lesz az első kelet-európai egysége, így a közönség a régióban elsőként Budapesten tapasztalhatja meg a híres “Kimpton-életérzést”. Az épület további különlegessége, hogy az ismert holland designer, Marcel Wanders nevével fémjelzett tervezőiroda álmodta meg az extravagáns belső tereket, így a rendhagyóan elegáns részletekből biztosan nem lesz hiány.

A Kimpton márkára világszerte jellemző, hogy hihetetlenül személyre szabott, nem mindennapi szolgáltatásokkal kedveskedik vendégeinek.

De mik ezek az extra szolgáltatások, amik a Kimptonokat ilyen népszerűvé teszik az utazók körében?

 

Napindító Reggeli Rituálé

A Kimpton szállodáiban a kulináris élvezetek kiemelt figyelmet kapnak, éppen ezért éttermeik és bárjaik világszerte nem csak a turisták, de a helyiek által is gyakran látogatott gasztro desztinációk, közkedvelt találkahelyek.

A koncepció része a vendégeket kényeztető, napirendjükhöz igazodó, Kimpton Reggeli Rituálé. Az egymástól eltérő igényeket is maximálisan kielégítő, napkezdő gasztro paletta lehetőséget ad arra, hogy kiadós reggelinket a napszakkal harmonizáló zene mellett, magunkat kényeztetve, komótosan fogyasszuk el, ám választékos finomságokat kínál akkor is, ha épp rohanásban vagyunk és csak egy ‘grab&go’ falatnyi időnk van.

(Kimpton Da An, Taiwan)

 

Kétkeréken Kimptonnal

Zöld és fenntartható, nem utolsó sorban kalandos alternatíva, ha külföldi tartózkodásunk alatt biciklivel járhatjuk be a várost. Ez azonban sokszor komolyabb ügyintézést igényel, ráadásul a nyelvi korlátok nehezíthetik kerékpáros terveink megvalósítását. A Kimpton erre kínál instant és díjmentes megoldást, saját, városi bringa kölcsönző szolgáltatásával, ami a legkényelmesebb opció, ha az ottlétünk alatt sem szeretnénk lemondani egy kis mozgásról.

 

Állati luxus a kiskedvenceknek

A házi kedvencek számos háztartásban oly mértékben elválaszthatatlan tagjai a családnak, hogy külföldi kiruccanásaink alkalmával sem szeretnénk nélkülözni őket. Sőt, ha egy mód van rá, biztosítani szeretnénk nekik legalább ugyanazt a komfort szintet, mint otthonunkban.

A Kimpton Hoteleket úticélul választóknak ez alapból biztosított, ugyanis alapszolgáltatásainak része, hogy a gazdival együtt a házi kedvenceket is nagy örömmel és különös figyelemmel látják vendégül, mindezt extra felár nélkül. A közös ott tartózkodást pedig számos, kedvencekre szabott, figyelmes kiegészítővel teszik feledhetetlenné, -a puha plüss fekhelytől elkezdve, a jutalom falaton át, a kisállatbarát helyek összegyűjtésével a Concierge által stb., -ezzel új fejezetet nyitva a luxus szintű gondoskodásnak.

 

Social Hour – Kimpton Koccintás a vendégekkel

A közösség szeretete és fontossága, a hihetetlenül személyes-, átlagon felüli bánásmód a Kimpton brand alapértékei közt szerepel. Hogy az élmény még közvetlenebb, ugyanakkor maradandó legyen, a szállodalánc napi programjában nagyon fontos hagyományt képez a Kimpton Social Hour, közösségi délután. Minden nap, késő délután, egy stílusosan laza, kötetlen összejövetelre invitálják az ott megszálló és a szálloda éttermi egységeit látogató vendégeket. A kifejezetten ez alkalomra szánt ital és barfood különlegességeket bemutató eseményen a vendégek a szálloda vezetőivel is találkozhatnak, értékes élményeket és szempontokat megosztva egymással.

 

A fenti szolgáltatásokat a teljesség igénye nélkül és saját magára szabva, a Duna parton nyíló Kimpton Bem Budapest Hotel is biztosítja majd vendégei számára. A jövő nyári nyitásig még további izgalmas részletekkel jelentkezünk!