Skip to content Skip to footer

Minden a közelben – Bem Center és környéke

Irodaépület építésekor fontos szempont az elhelyezkedés. Hiába egy egyszerű feltételről van szó, a legtöbb irodabérleti szakember tudja, hogy az ingatlan kiválasztásakor három fő szempont van: lokáció, lokáció, lokáció. A Bem téren épülő Bem Center környékét nem csak egyszerű megközelíteni, de egytől-egyig megtalálható minden, ami a mindennapi munkához és az azutáni kikapcsolódáshoz szükséges.

A II. kerületi, megújult Margit körút közelében található Bem Center, könnyen megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. Rengeteg étterem található a környéken és megannyi szabadidős és sportolási lehetőség közül lehet választani. 

“Manapság már minden munkáltató igyekszik olyan környezetet nyújtani a dolgozói számára, ahova szívesen bejárnak. A Duna-parttól nem messze, Bel-Buda szívében található Bem Center, ezt a környezetet teremti meg. A közelben rengeteg olyan lehetőség van, ami segíti a munkavállalók munkaidő utáni kikapcsolódását.” – hangsúlyozta Bíró Miklós ingatlanfejlesztési projektmenedzser.

Az irodaépület kiválasztásakor érdemes átgondolni, hogy a munkavállalók mennyire tudják egyszerűen megközelíteni azt. A Bem Center lokációja ebből a szempontból kiváló, mivel a budai agglomerációból autóval érkezők is gond nélkül el tudnak jutni a létesítményhez, ahol egy többszintes, 389 férőhelyes garázs biztosít nekik parkolóhelyet. A tömegközlekedéssel érkezők pedig rengeteg opció közül tudnak választani, mivel villamos, busz és hév megálló is van a közelben. 

bem center környéke

A környék infrastruktúrája is páratlan, hiszen a közelben található a Margit sziget, ahol szabadtéri kondiparkon és kiépített futópályán kívűl úszoda és atlétika pálya is található. A budai oldalon fellelhető, a nem rég óriási átalakításokon átesett Millenáris park. Negyed órára pedig a Budai Vár, ami számos kulturális programnak ad helyet. Illetve a Margit-híd lábánál található a budapesti művész mozik egyik ikonja, a Bem Mozi is.

Legyen szó üzleti ebédről vagy gyors kávéról, a Bem tér környékén rengeteg opció közül lehet választani. A Bem Center szomszédságában fekszik a hatvanas évek óta üzemelő, ikonikus Bambi Eszpresszó, de a környék a gastrovilág kedvelőinek is kedveskedik, mivel rengeteg kiváló étterem van a környéken, ahol ebéd menüt is felszolgálnak. Ilyen például az UMO restaurant vagy Corvin Gastropub.

Emellett a II. Kerületi Önkormányzat – a Margit körút és mellékutcainak revitalizációját célul kitűző – Margit Negyed Projektjének köszönhetően a környék ismét megtelik élettel, új üzletek és galériák nyílnak, melyhez a Bem Center szolgáltatásai szervesen kapcsolódhatnak majd. A Margit körúti fejlesztési program által a jelenleg üresen álló önkormányzati ingatlanokban új közösségi terek és éttermek nyílnak, mely még inkább növeli majd a Bem téri irodaház kedvező belvárosi elhelyezkedését és környezetének színvonalát.

Leave a comment