Skip to content Skip to footer

Beruházó: Market Asset Management Zrt.

A Market Asset Management Zrt. ingatlanbefektetésekkel és portfólió menedzsmenttel foglalkozó magyar tulajdonú társaság, a Market-csoport tagja. Egy tőkeerős, ingatlanfejlesztési és vagyonkezelési kompetenciával rendelkező vállalat.
Vezetői több tíz éves, nemzetközi ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkeznek. A vállalat célja olyan magas minőségű projektek létrehozása, amelyek fenntartható értéknövekedést hoznak, és minden esetben hozzájárulnak az épített környezet színvonalának növeléséhez.

Kivitelező: Market Építő Zrt.

A Market Építő Zrt. 1996-os megalapításakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon, amely pontosságot és biztonságot jelent a megrendelők számára.
A Market - a leányvállalataival együtt - több mint ezer főt foglalkoztat, neve pedig már nemzetközi szinten is egyet jelent a professzionalizmussal, a minőséggel és a megbízhatósággal. Az elmúlt 25 év során több mint 730 létesítmény megvalósítása fűződik hozzájuk.

Bérbeadás: Property Market Kft.

A többszörösen díjazott, Top 3 hazai ingatlanfejlesztő cég között számon tartott Property Market Kft. eddig 1,5 millió m² beépített területet, 55 lezárt projektet, 314 ezer m² kereskedelmi- és irodaterület bérbeadását, valamint 3200 lakás eladását tudhatja maga mögött.

Építésziroda: 3h építésziroda Kft.

A 3h építészirodát 1994-ben Csillag Katalin és Gunther Zsolt alapította, jelenleg 15 fő építésszel működik.
A Budapesten működő tervezői csoportosulás, amely irodaépületek, lakóházak, középületek, egyházi intézmények tervezésével és műemlékek felújításával foglalkozik. Több hazai és nemzetközi díj, pályázat, publikáció és kiállítás fémjelzi a 3h-nál készült tervek és munkák minőségét.

Belsőépítészet: Studio This

A design, mint kommunikációs eszköz a Studio This legfontosabb értékrendje. Projektjeiben hatalmas szerepet játszik a vizualitás és a formaiság, mellyel nem csupán az esztétikai, de a funkcionális igényeket elégíti ki. A 2018-ban Hadnagy Tímea és Ulmann István által összeállt csapat, kreatív közösséget alkotva kezdte meg építészeti és belsőépítészeti projektjeit, amik a kisebb terek ideiglenes formaterveitől, a nagyobb világ maradandóbb építészetéig minden felmerülő kérdésre igyekszik munkáival választ adni.

Hotel Belsőépítészet: Marcel Wanders studio

A Bem Hotel belsőépítészeti kialaktíásáért az amsterdami illetőségű Marcel Wanders studio felel majd, melynek vezetői Marcel Wanders és Gabriele Chiave kreatív igazgatók. A stúdió nevéhez a privát megkeresésekkel együtt több mint 1900 ikonikus termékdesign és belsőépítészeti kivitelezés kötődik, többek között olyan vilghírű márkáknak dolgozott már, mint az Alessi, a Baccarat, a Bisazza, a Cristofle, a Kosé Corporation/Decorté, a Flos, a KLM, a Hyatt Hotels Corporation, a LH&E Group, a Louis Vuitton, a Miramar Group, a Morgans Hotel Group és a Puma.