Skip to content Skip to footer

Karnyújtásnyira a Kimpton BEM Budapest nyitása, megkezdődött a munkaerő toborzás

Ha rajongója vagy a vendéglátásnak és szeretnéd egy exkluzív környezetben bontogatni a szárnyaidat, most lehetőséged nyílik megmutatni magad. Itt az alkalom, hogy te is részese legyél a Kimpton BEM Budapest csapatának.  

A luxus lifestyle kategóriát képviselő Kimpton szállodalánc első kelet-európai egysége, a Kimpton BEM Budapest hamarosan megnyitja kapuit, így végre Budapesten is elérhető lesz a „Kimpton-életérzés”, amelyet a márka világszerte képvisel.  Akik szeretnének részesei lenni a vendéglátás egy magasabb szintjének és a hotel vibráló csapatának, azoknak most lehetőségük nyílik erre nyílt napok keretein belül. 

A Kimpton BEM Budapest többek között emeleti londiner, szobai takarító, közteres takarító, housekeeping supervisor, sommelier, felszolgáló, bartender, hostess, irodaházi étterem supervisor, irodaházi étterem pénztáros/pultos, beszerzési manager, mérlegképes könyvelő, bellman/doorman, demi chef de partie, commies, hentes/butcher, vezető konyhai higiénia asszisztens és konyhai higiéniai asszisztens pozíciókra keres munkaerőt. 

A csapattagokat toborzó eseményeken a résztvevők betekintést nyerhetnek a Kimpton BEM Budapest értékeibe, cégkultúrájába és elérhető pozícióinak listájába is. A programban helyet kapnak az egyéni interjúk, részleg bemutatások és a frissítők, valamint lehetőség adódik megismerkedni a vezetőkkel.

Egyéni beszélgetésekre is van mód, ahol alkalom nyílik megosztani a részlegvezetőkkel az eddigi tapasztalatokatt, a karrierrel kapcsolatos vágyakat, és azt hogy hogyan illeszkedik az egyén a szálloda csapatába. A különleges eseményeken a részlegvezetők betekintést nyújtanak a nyitott pozíciókba,a hatáskörökbe és a fejlődési lehetőségekbe. Az exkluzív rendezvényeken bárki részt vehet, azonban a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A pozíciókra jelenleg az eseményen, vagy a [email protected] e- mail címen lehet jelentkezni.

A nyitásra már csak néhány hetet várni kell, foglalni viszont már lehet augusztusi dátummal. Ezzel együtt megvalósul a régóta várt szinergia is a BEM Center irodaházzal közösen. 

Szinte hihetetlen, hogy elérkeztünk egy izgalmas projekt utolsó szakaszához. Az átadást követően a Kimpton boutique hotel és a BEM Center irodaház szolgáltatásai még tovább erősítik majd egymást, egy igazán egyedülálló és formabontó egységbenmondta a projekt kapcsán Domby Attila. A Kimpton BEM Budapest general managere azt is elárulta, hogy a magas színvonalú hoteleknél bevett szokás ilyen exkluzív nyílt napokkal munkaerőt toborozni.