Skip to content Skip to footer

Kimpton és Marcel Wanders

A BEM Centerrel szinergiában működő Kimpton hotel belső tereit a világhírű Marcel Wanders studio tervezi, akiknek ez az első munkájuk a régióban. 

Az amszterdami székhelyű stúdió nevéhez a privát megkeresésekkel együtt több mint 1900 ikonikus termékdesign és belsőépítészeti kivitelezés kötődik, többek között olyan világhírű márkáknak dolgoztak már, mint az Alessi, a Baccarat, a Bisazza, a Cristofle, a Kosé Corporation/Decorté, a Flos, a KLM, a Hyatt Hotels Corporation, a LH&E Group, a Louis Vuitton, a Miramar Group, a Morgans Hotel Group és a Puma.

További információ: www.marcelwanders.com

Az ötcsillagos boutique hotel üzemeltetője a Kimpton lesz, amely hotel brand szintén az első lesz Közép-Kelet-Európában.

Az IHG Hotels & Resorts égisze alá tartozó márka több mint 80 szállodát és 86 éttermet, illetve bárt üzemeltet a világ számos nagyvárosában és üdülőhelyein az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, a Karib-térségben, Ázsiában és Kínában.

A 127 szobás hotel szinergikus kapcsolódásnak köszönhetően az irodaház bérlői számára több olyan, a szálloda részeként működő funkció válik használhatóvá, amely a BEM Centert kiemeli a többi újépítésű irodaház közül. A hotelépületben megvalósuló egyedi gasztronómiai koncepció adta lehetőségek (fine dining étterem és bár, specialty kávézó, skybar), elérhetővé válnak az irodaház bérlői számára is. A hotel szolgáltatásai az irodaház bérlőinek üzleti és kényelmi céljait is szolgálják: rendezvény- és tárgyalótermek, bérelhető privát szobák állnak rendelkezésre a fontosabb céges megbeszélésekhez, illetve eseményekhez.

További információ: www.ihg.com/kimptonhotels