Skip to content Skip to footer

PRÉMIUM, FENNTARTHATÓ IRODÁK

0 000+ m²
terület, mely flexibilisen alakítható kereskedelmi és irodaházak számára - 6 szinten
0 300 m²
átlagos irodaszint területe
0
parkolóhely 3 szinten

A flexibilisen kialakítható, “A” kategóriás irodák bérlői számára a szomszédos hotelnek köszönhetően számos kiegészítő szolgáltatás- és funkció válik elérhetővé: a különleges gasztronómiai élmények, skybar, bérelhető szobák, illetve rendezvény- és tárgyalótermek. Az irodaház földszintjén számos magas minőségű kereskedelmi és szolgáltató egység kap helyet.

Telítettség

Földszint
60%
1. emelet
100%
2. emelet
48%
3. emelet
66%
4. emelet
Web Designer 0%
5. emelet
100%
6. emelet
92%

Fenntartható, elegáns és innovatív irodaház

Frekventált lobby üzletekkel és éttermekkel

Nagy üvegfelületek, napfényes terek, természetes fény

Koncepció, szinergia

A Bem téri többfunkciós épület koncepciójának köszönhetően egymást erősíti a hotel és az irodaház rendeltetés: a kialakítás miatt a fizikailag és funkcionálisan integrált szolgáltatásokat a hotel vendégei és az irodaház bérlői egyaránt használhatják. A Dunához közelebb eső épületrészen a hotel funkció, míg a mögötte elhelyezkedő területen az irodaház kerül kialakításra.

Előnyök

Építészet

Az épület egyediségét az adja, hogy az egykori Radetzky-laktanya homlokzatát megtartva, amögött kerül kialakításra a XXI. századi kihívásoknak maximálisan megfelelő szálloda- és irodaépület.

Alapvető szempont, hogy a Bem tér hangulatát továbbra is a régi épület határozza meg, ezért megtartjuk és restauráljuk a régi, városkép szempontjából jelentős klasszicista homlokzatot. 

A parkra és a Dunára néző épületrészből egy 127 szobás elegáns szálloda kerül kialakításra, míg nyugatra, a szálloda mögött az irodaház kap helyet.  Annak érdekében, hogy a Kimpton Budapest Hotel és a BEM Center irodaház a környező utcákkal vizuálisan és fizikálisan is kapcsolódjon, az épületben egy fedett passzázs köti majd össze a Kandó Kálmán és a Henger utcát. 

Fenntarthatóság

Az épületkomplexum az amerikai LEED minősítési rendszer GOLD fokozatát pályázza meg: többek között az épületben tervezett esővíz hasznosítás, az elektromos autótöltők, a zöldtetők, a hőszivattyús hűtés-fűtési rendszer, valamint a beépített anyagok jelentős újrahasznosított anyagtartalmának magas aránya járul hozzá az elismerés megszerzéséhez.

Ajánlatkérés irodabérlésre

    Bérlőink

    Lokáció:

    A BEM Center kiváló lokáció mind üzleti, mind turisztikai szempontból. A Bem tér közvetlen környezetében számos irodaház és közintézmény megtalálható, ugyanakkor egy kőhajításnyira van a történelmi várnegyed, és a pesti oldal legnyüzsgőbb része.

    A környék könnyen megközelíthető autóval, illetve tömegközlekedéssel is; az épületben tervezett mélygarázsnak köszönhetően pedig a parkolás is megoldott.