Skip to content Skip to footer

A BEM Center Irodaház és Kimpton hotel különleges részletei

A BEM projekt kivitelezési munkálatait alapos és gondos tervezés előzte meg. Ez az irodaháznál alkakmazott, előremutató megoldások mellett az épület másik felében helyet kapó, Marcel Wanders csapata által tervezett Dunára néző Kimpton hotelre is jellemző.

 

Az épület teljes koncepcióját áthatja a hagyományok és az örökség tisztelete, ami modern és művészi szintre emelt dizájnnal párosul. Az üvegfelületek könnyedséget visznek az építészetbe és teret engednek a természetes fénynek. A tervezők azonban nem csak a látványra törekedtek, a mai felgyorsult világ kihívásainak és az ezzel járó igényeknek is megfelel a kimagasló minőségű épületegyüttes.

Milyen egyediségek jellemzik majd a projektet?

Lenyűgöző látvány kívül és belül

A megújuló Bem tér és környéke nem csak kívülről lesz látványos. A Bem Center lift előterét például egy nagy felületű, mészkőből készült dombormű díszíti, ami a Bem tér környékét ábrázolja. A falidísz kézzel készült,  természetes kőből, impozáns méretének és finom részleteinek köszönhetően hosszasan magára vonzza a látogatók tekintetét. Emellett finoman reflektál a történelmi környezetre is.

 

Bisztró stílusú étterem

A BEM Centerben a “business lunch” új szintre emelkedik a Kimpton hotellel való összeköttetésnek köszönhetően. Az irodaházhoz tartozó bisztró változatos ebéd menüjét ugyanis az öt csillagos hotel konyhája fogja kiszolgálni. Az étterem így nem csak izgalmas dizájnnal színesíti az irodai mindennapokat, hanem a prémium, lokális alapanyagok felhasználásával készült napi fogásokkal is.

Saját “bevásárló utca” karnyújtásnyira

Nagyvonalú kialakításának köszönhetően az irodaház tágas lobbija egyben egy elegáns, üzletekkel és szolgáltatásokkal teli oázis, ami az ott dolgozók kényelmét hivatott növelni. A mai trendeknek megfelelően, a projekt célja, hogy a munkahelyi környezet teljes mértékben kiszolgálja a bérlők és a igényeit, így az egységek széles szolgáltatási palettával rendelkeznek majd. A passzázs nem csak az irodisták által látogatható, a lakosság számára is elérhető lesz.

Meeting termek Kimpton módra

Az igazán fontos partnereket akár az épületegyütteshez tartozó öt csillagos Kimpton hotel egyedi, bérelhető tárgyaló termeiben is lenyűgözhetjük. A kreatív megoldásokban gazdag, Marcel Wanders kézjegyét viselő helyiségekben akár privát étkezéssel, borkóstolással egybekötött találkozókat is tarthatunk.

A 2024-ben átadásra kerülő, ötcsillagos, Kimpton boutique hotel és a BEM Center irodaház szolgáltatásai egymást erősítik majd, ezzel egy teljesen új és formabontó egységet teremtve a hazai szálloda- és irodapiacra.