Skip to content Skip to footer

Újabb szintre lépett a BEM Center: beköltöztek az első bérlők

Átadták a BEM Center irodaházat és ezzel együtt az első bérlők is megérkeztek. 2023-as év végén új prémium irodaházzal bővült a hazai ingatlanpiac.

A korszerű, 21. századi szemléletben kialakított irodák első költözői közé tartozik maga a beruházó és fejlesztő Market Asset Management Zrt is. 

„Beköltözésünk az elkészült BEM Center irodaházba régóta várt pillanat. Az építészek munkája nem csupán az irodaházat teszi egyedivé, hanem a munkavégzés élményét is. Fejlesztőként és beruházóként büszkék vagyunk arra, hogy az elsők között élvezhetjük az épület biztosította előnyöket.” – emelte ki Makra Sándor, a Market Asset Management Zrt. vezérigazgatója.

A modern épületegyüttes kialakítása során több szempontot is figyelembe vettek.

Ilyen például a zöld jövőképhez történő alkalmazkodás is. Nem titok, hogy az energiahatékonyságot és környezetbarát megoldásokat is értékelő, LEED építés minősítési rendszer Gold fokozata volt a cél. Ebből adódóan nem került bekötésre a gáz, vagy a távhő, helyette napelem és a hőszivattyúk biztosítják az épület által felhasznált energia jelentős részét. 

Az energiahatékonyság és az ökotudatosság mellett az is fontos szempont volt, hogy bérlők és a munkavállalók kellemes környezetben töltsék az idejüket. A földszinten található szolgáltatások és üzletek, a központilag szabályozott párásítás és a szabványi előírást meghaladó friss levegő mennyiség, valamint az igényes lobby mind ezt hivatottak támogatni.

A legnagyobb cégek is a BEM Center mellett teszik le a voksukat

A Market Asset Management Zrt mellett a világ egyik legnagyobb étteremláncának magyarországi hálózatát üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft is a BEM Centert választotta.

„Számos ok volt, ami miatt a Duna-parti BEM Center mellett döntöttünk. Egyrészt számunkra ideális az elhelyezkedése, mert mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. Emellett fontos választási szempont volt, hogy az exkluzív helyszín és megjelenés mellett korszerű építészeti megoldások köszönnek vissza. Az épület közel nulla energiaigényű, így támogatva az általunk is kiemelten fontos szempontokat a környezeti terhelés csökkentése felé vezető úton.” – tette hozzá Égi Zsolt, a Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezető igazgatója.

Az irodaház optimális választás azok számára, akik egyaránt fontosnak tartják a fenntarthatóságot és a presztízs körülményeket. A következő hónapokban további bérlői portfólió bővülés várható, mellyel kapcsolatban naprakész információk a www.bemcenter.hu oldalon lesznek elérhetőek.