Skip to content Skip to footer

Új bérlők és épület üzemeltető a BEM Centernél

Bejelentésre kerültek a BEM Center első, publikus bérlői. Az év végén átadásra kerülő “A” kategóriás, minden igényt kielégítő prémium irodaházra esett a választása többek közt a Colliers Magyarország csapatának.

A vezető, nemzetközi, kereskedelmi ingatlanokra szakosodott befektető- és tanácsadó vállalattal kötött hosszú távú szerződés eredményeként a Colliers egy összesen 800 négyzetmétert lefedő iroda területre költözik be, ami az épület 5. emeletén helyezkedik el.

A bérlői igények szerint megtervezett, kiemelkedő minőségű belső kialakítások jövő év márciusában kezdődnek, a beköltözés pedig 2024 októberében várható.

“A Colliers-szel évek óta szoros szakmai és partneri kapcsolatot ápolunk. Külön öröm számunkra, hogy bérlőként üdvözölhetjük őket a BEM Centerben.” – tette hozzá Makra Sándor – a beruházó Market Asset Management Zrt. vezérigazgatója.

Az együttműködés további sikereket hozott, ugyanis az irodaház üzemeltetésére kiírt tenderből ugyancsak a Colliers Magyarország került ki győztesként. Az épület üzemeltetési feladatait hivatalosan 2024 januárjától látja majd el a nemzetközi ingatlankezelő.

Az üzemeltetést végző bérlőhöz másodikként szintén egy nemzetközi vállalat csatlakozott. A Dentons, a világ legnagyobb nemzetközi ügyvédi irodája több, mint 20 éves múlttal rendelkezik a hazai piacon. 

A kiválasztás során fontos szempont volt többek között a helykihasználás maximalizálása, ezért a Dentons új székhelye 2 külön szinten kap helyet. A különálló iroda- és tárgyalószintek biztosítják a mindennapi munka és az üzleti megbeszélések párhuzamos, zökkenőmentes lebonyolítását a kitűnő lokációval rendelkező, impozáns BEM Centerben. A Dentons elkötelezett a fenntarthatóság mellett, ezért kiemelten fontos volt, hogy az Irodaház AA+ minősítésű, és megfelel a legszigorúbb ESG előírásoknak. Emellett az épület egyedi koncepciója megőrzi Budapest hagyományos építészeti értékeit, stílusát és számos olyan szolgáltatást és dizájnmegoldást kínál, amely a Dentons ügyfelei és munkatársai maximális kényelmét szolgálja 

A minden igényt kielégítő, belső kialakítások 2024 első negyedévében kezdődhetnek el, így a beköltözés 2024 nyarán várható.

Hamarosan még több bejelentéssel érkezünk a BEM Center folyamatosan bővülő kereskedelmi és bérlői portfólióját érintően. További hírek a BEM Center LinkedIn oldalán olvashatók.