Skip to content Skip to footer

Különleges látogatói élményt ígér a Kimpton első kelet-európai szállodája Budapesten

Egyedi tervezés és minőség, a különleges és meglepő megoldások – a Kimpton hotelek bárhol a világban egyedi és örökké emlékezetes élményt nyújtanak a vendégek számára. A Kimpton-életérzést Közép-és Kelet-Európában először Budapesten lehet majd átélni, a Bem téren épülő Intercontinental Kimpton Hotelben. Meghökkentő, de elegáns belső tereinek is köszönhetően az upper-upscale boutique hotel igazi gyöngyszeme lesz Budapestnek.

„Egyetlen részlet sem túl kicsi és egyetlen kérés sem túl nagy” – ez a gondolat tökéletesen érzékelteti a Kimpton hotelek vendéglátásról alkotott filozófiáját. A szívből jövő gondoskodás, az egyedi tervezés és minőség, a különleges és meglepő megoldások egyedi és örökké emlékezetes élményt garantálnak a vendégnek.

A Kimpton-életérzést Közép-és Kelet-Európában először Budapesten lehet majd átélni, a Bem téren épülő Intercontinental Kimpton Hotelben. Meghökkentő, de elegáns belső tereinek is köszönhetően az upper-upscale boutique hotel igazi gyöngyszeme lesz Budapestnek – erre garancia az is, hogy az épület belső tereit a világhírű Marcel Wanders belsőépítész iroda tervezi meg.

A Kimpton Hotels & Restaurants a boutique koncepció, a designer szállodák úttörője a világban. Napjainkra az IHG égisze alá tartozó márka több mint 80 szállodát és 86 éttermet, illetve bárt üzemeltet a világ számos nagyvárosában és üdülőhelyein az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, a Karib-térségben, Ázsiában és Kínában.

Az első európai hotel a Kimpton De Witt volt Amszterdamban, Hollandiában. A márka azóta Párizstól Barcelonáig, Londontól Edingurgh-ig összesen 8 szállodát nyitott Európában. A Kimpton a hotel tereinek megalkotásánál mindig a vendégekre fókuszál, célja, hogy inspirálja és kíváncsivá tegye a látogatókat. Minden részlet gondosan meg van tervezve és művészi pontossággal kerül kivitelezésre, hogy a vendégeknek különleges, személyre szóló élményben legyen részük. A londoni Kimpton Fitzroy például a 19. század szépségeit ötvözi a modern London jellemzőivel, grandiózus bálterme műemléki értéket képvisel. Az élő növényfalak, a különleges rooftop barok, az autentikus helyi koktélok is Európa-szerte részét képezik a különleges látogatói élménynek.

Magyarországon is páratlannak ígérkezik a 2023-re elkészülő épület. „Az Intercontinental Kimpton Hotel és a mellette épülő Bem Center irodaház “A” kategóriás irodahelyiségeket, 127 szobás, elegáns boutique hotelt, éttermeket, bárt, kávézót, közösségi tereket, skybar jellegű tetőteraszt, 402 férőhelyes mélygarázst, valamint a jelenlegi tervek szerinti day spa-t is kínál majd a budapesti Bem téren” – tájékoztat Biró Miklós ingatlanfejlesztési projektmenedzser. A különleges hotel és irodaház megépítésével újjáéled Bel-Buda szíve, a Bem tér környéke.

Leave a comment